ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Πολιτική εκδήλωση με Τελιγιορίδου-Σκορίνη

Εικόνα του άρθρου Πολιτική εκδήλωση με Τελιγιορίδου-Σκορίνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2023, 02:31
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με την αναπληρώτρια τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην υφυπουργό Ολυμπία Τελιγιορίδου και τον τομεάρχη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Νίκο Σκορίνη διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών καθώς και τη στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τα 7 βήματα για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους, περιλαμβάνει μέτρα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου και την ουσιαστική στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους παραγωγούς, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς και τοπικούς φορείς και όλους τους πολίτες προκειμένου, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, να ενημερωθούν για το πρόγραμμά μας αλλά και να καταθέσουν και τις δικές τους απόψεις και εμπειρίες» αναφέρεται στη δημόσια πρόσκληση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back