Πιστοποίηση στον εθελοντισμό

Εικόνα του άρθρου Πιστοποίηση στον εθελοντισμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2022, 15:05

Η Ακαδημία Εθελοντισμού Help Hellas ανακοινώνει την έναρξη του εκπαιδευτικού της προγράμματος «Help Academy Hellas» που αφορά την κατάρτιση και πιστοποίηση εθελοντών.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται είναι εξ αποστάσεως σε σύγχρονη κι ασύγχρονη μορφή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση είναι δωρεάν και υλοποιείται μέσω της πλατφόρμας www.helpacademy.gr.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία επίπεδα στα οποία παρέχονται ανά επίπεδο Βεβαίωση παρακολούθησης, Πιστοποιητικό παρακολούθησης και Πιστοποίηση φορέων υλοποίησης του Εκπαιδευτικού προγράμματος που διαρκεί συνολικά 5 μήνες. Το πρόγραμμα θα παρέχεται επίσης σε στελέχη και εθελοντές Δήμων μέσω του Εθνικού Δικτύου Πόλεων Εθελοντισμού www.ethelopolis.gr αλλά και σε εθελοντές Εταιρειών μέσω προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Βεβαιώσεις , πιστοποιητικά εθελοντισμού? Πού και πώς πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αυτά????? ( Προφανώς έχει αλλάξει η έννοια του εθελοντή και του εθελοντισμού από αυτήν που αναγράφεται στα λεξικά).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back