Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πινγκ-πονγκ: Ξεκίνημα με υποσχέσεις

Εικόνα του άρθρου Πινγκ-πονγκ: Ξεκίνημα με υποσχέσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/10/2016, 14:15
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρεις αγώνες με ισάριθμες νίκες και πολλές υποσχέσεις για την πορεία τους στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Β. Ελλάδος που έγινε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, επέστρεψε η ομάδα ανδρών των Ιωαννίνων.  

Νίκησαν την Ακαδημία Ε.Α. Καβάλας 4-2 , τον Ατρόμητο  Αβάντα-Αλεξανδρούπολης 4-1 και τον Α.Σ. Φ.Ε.Α. Δράμας  4-0. Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν: Γεώργιος Ακρίβης, Αθανάσιος Θωμά, Γεώργιος Καρατζένης και Αλέξανδρος Παναγιωτίδης.

Αντίθετα οι Γυναίκες, για τη Β’ Εθνική Βορ. Ελλάδος, στη Φλώρινα, δεν πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και γνώρισαν στους δύο αγώνες που έδωσαν στη Φλώρινα δύο ήττες: από τον Φάρο Αλεξανδρούπολης 4-0  και τον Σ.Ε.Α Κοζάνης 4-1. Με την γυναικεία ομάδα αγωνίσθηκαν οι: Αλεξάνδρα Γκογκάκη, Νικολέτα Κωσταρέλου και Βασιλική Νούση.  

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα του πιγκ-πογκ για όλη τη Βόρεια Ελλάδα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το διαχωρισμό των ομάδων που έγινε από φέτος -(σύμφωνα με τη περυσινή κατάταξη των ομάδων)- σε Β’ Εθνική, σε  Α΄τοπικό Βορ. Ελλάδος, σε Β΄τοπικό Βορ. Ελλάδος κ.λ.π. 

Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό με τη νέα αυτή συγκρότηση των κατηγοριών και θα διεξαχθεί σε έξι συγκεντρωτικές  αγωνιστικές, για  οικονομικούς λόγους. Δύο αγωνιστικές Ανδρών θα πραγματοποιηθούν στα  Γιάννενα και τέσσερις (η μια πραγματοποιήθηκε) στη Θεσσαλονίκη. Για τις Γυναίκες θα γίνει μια  αγωνιστική στα Γιάννενα, μια στην Αλαξανδρούπολη, μια στη Φλώρινα (πραγματοποιήθηκε)  και  τρεις στη Θεσσαλονίκη.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back