ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πίνδος»: 2.000 πακέτα με προϊόντα σε οικογένειες

Εικόνα του άρθρου «Πίνδος»: 2.000 πακέτα με προϊόντα σε οικογένειες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/12/2021, 17:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δύο χιλιάδες πακέτα με προϊόντα του διανέμει ο πτηνοτροφικός συνεταιρισμός «Πίνδος» αυτές τις ημέρες σε άπορες οικογένειες του νομού Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τις δομές των Δήμων, τη «Μέριμνα» και άλλους φορείς.

Επίσης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε και το 2022 να συνεχίσει να στηρίζει τα γεύματα της «Κιβωτού του Κόσμου» στο νομό, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες που υπάρχουν σε κοτόπουλο.

«Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ‘Πίνδος’ προάγει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της επιχειρηματικότητας ενώ αφουγκράζεται με ευαισθησία τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και δραστηριοποιείται με καθημερινές δράσεις κοινωνικής ευθύνης επιστρέφοντας στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη τους» σημειώνεται. Αναφέρεται δε ότι μέρος των εσόδων από τη σειρά νωπών συσκευασμένων κοτόπουλων ‘Πίνδος» διατίθεται για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Η ανακοίνωση κλείνει με ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους «για τον επαγγελματισμό τους καθ' όλη την διάρκεια της κρίσης που έχει προκύψει από την πανδημία covid-19», στους οποίους το Διοικητικό Συμβούλιο πρόσφερε για τις γιορτές των Χριστουγέννων λάδι, κρασί, φέτα και προϊόντα του συνεταιρισμού. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back