ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η φτώχια και τα εορταστικά «πακέτα»

Εικόνα του άρθρου Η φτώχια και τα εορταστικά «πακέτα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/12/2017, 15:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εορταστικά «πακέτα» με προϊόντα του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού «Πίνδος»  μοιράστηκαν σε οικονομικά αδύναμους πολίτες σε συνεργαία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών και τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας.

«Είναι μια ενέργεια αγάπης και ανθρωπιάς από τον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό απέναντι σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Εμείς σαν Δήμος στεκόμαστε δίπλα σε τέτοιες ενέργειες αλλά είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μας ικανοποιεί η ένδειξη αγάπης αλλά όχι το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υποστήριξη. Και δυστυχώς ο αριθμός των συνανθρώπων που έχουν τέτοιου είδους ανάγκες ολοένα και μεγαλώνει. Ωστόσο εμείς πρέπει να δώσουμε τη μάχη καθημερινά κι αυτό κάνουμε», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας.

Από τη μεριά της η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ιωαννιτών, Ρόη Ζηκίδου, τόνισε ότι «στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε έμπρακτα όλους τους συμπολίτες μας που χρειάζονται οικονομική στήριξη. Όταν σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε δίπλα τόσο σημαντικές επιχειρήσεις, όπως ο πτηνοτροφικός συνεταιρισμός, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Τέλος ο πρόεδρος της «Πίνδος» Αντρέας Δημητρίου τόνισε ότι κάθε χρόνο η «Πίνδος» τέτοιες μέρες διανέμει πάνω από 2.000 πακέτα αγάπης, βοήθειας, στήριξης και αλληλεγγύης, μέσα από τις δομές των δήμων.


* Στη φωτογραφία, από αριστερά ο πρόεδρος της «Πίνδος» Αντρέας Δημητρίου, η αντιπρόεδρος του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας Ντίνα Μπακόλα, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Ρόη Ζηκίδου και ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back