Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 28-07-2022, 21:15
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση για παιδιά «Περσέας και Ανδρομέδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη ανεβαίνει στις 4 Αυγούστου, στις 21:00, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗ,.

Η υπόθεση: Λίγες μέρες μετά τη γέννησή του, ο Περσέας θα βρεθεί μαζί με τη μητέρα του σε ένα σεντούκι πεταμένο στη θάλασσα. Τα κύματα θα φέρουν το σεντούκι αυτό στη Σέριφο, το πανέμορφο νησί. Εκεί θα τους περισώσει ένας ψαράς ο Δίκτης, που θα τους φιλοξενήσει και θα γίνει αργότερα δάσκαλος, καλός, για το μικρό Περσέα.

Τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα όπως στα παραμύθια. Ο Περσέας θα γίνει ολόκληρο παλικάρι και θα αναλάβει να πάει στις γοργόνες, να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, γεμάτος περιπέτειες, αγωνία, εκπλήξεις. Κάποια στιγμή θα συναντήσει τον έρωτα…

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι της Κάρμεν Ρουγγέρη, τα σκηνικά και κοστούμια υπογράφει η Χριστίνα Κουλουμπή, οι χορογραφίες και οι φωτισμοί είναι του Πέτρου Γάλλια, η μουσική και τα τραγούδια του Αντώνη Δελαπόρτα και οι στίχοι των τραγουδιών του Ανδρέα Κουλουμπή. Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Χάρης Αγγέλου, Κατερίνα Γεωργάκη, Ηλέκτρα Θεολόγη, Έλενα Μιχαλάκη, Γιώργος Μπανταδάκης, Γιάννης Νικολάου και Νεκτάριος Φαρμάκης.

Εισιτήριο: 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso