ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιοδείες της Τ. Καλογιάννη

Εικόνα του άρθρου Περιοδείες της Τ. Καλογιάννη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2019, 02:52
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνέχισε τις περιοδείες της η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, από τη Δευτέρα του Πάσχα και μετά. Βρέθηκε στο Νησί, όπου συνομίλησε με κατοίκους και μοίρασε το πρόγραμμά της, ενώ το ίδιο έκανε την επόμενη μέρα σε στο Χαροκόπι, τους Μουζακαίους, ενώ στο Κουτσελιό παραβρέθηκε στη επετειακή εκδήλωση εορτασμού των 50 ετών από τη ίδρυση του ΠΑΟ Κουτσελιού. 

Την Πρωτομαγιά ήταν στα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανακύκλωσης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων και το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν την κοινότητα Περιβλέπτου. Μεταξύ άλλων οι κάτοικοι εκεί της ανέφεραν ζητήματα όπως η εξαίρεση της Περιβλέπτου από το ΠΔ Ζαγορίου, η αξιοποίηση του εγκαταλειμμένου σχολείου, η μη απόδοση από το Δήμο των ανταποδοτικών τελών από τις βιομηχανίες της περιοχής, ο φωτισμός στον κόμβο κ.α.

Η κα Καλογιάννη, τους παρέδωσε την αλληλογραφία που είχε με τον αρμόδιο υπουργό, ως αντιπεριφερειάρχης, για το θέμα του ΠΔ Ζαγορίου και τους διαβεβαίωσε ότι «θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για την εξαίρεση της Περιβλέπτου από το ΠΔ Ζαγορίου». Επίσης, πρόσθεσε ότι η περιοχή έχει δυνατότητες για «περαιτέρω ανάπτυξη του αεροπτερισμού και άλλων εναλλακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back