ΗΠΕΙΡΟΣ

Περιοδεία αρχηγού ΓΕΣ σε φυλάκια της Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Περιοδεία αρχηγού ΓΕΣ σε φυλάκια της Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/04/2018, 14:11
ΗΠΕΙΡΟΣ

Διήμερη περιοδεία σε μονάδες και φυλάκια της ζώνης ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και της Λαμπρής.

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε το προσωπικό στα επιτηρητικά φυλάκια «Μολυβδοσκέπαστο» και «Πληκάτι» της 8ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας Πεζικού (8η Μ/Π ΤΑΞ - VIIΙ ΜΠ «Ήπειρος»), και τους εθνοφύλακες των ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Καλπακίου και Κόνιτσας.

Επίσης επισκέφθηκε το προσωπικό στα επιτηρητικά φυλάκια «Γράμμος», όπου εγκαινίασε τον ξενώνα, «Διποταμιάς», «Αγίου Ιωάννη», «Ιεροπηγής» και «Κρυσταλλοπηγής», της 9ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞ «Ανδριανούπολη») και τους Εθνοφύλακες των ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Καστοριάς και Νεστορίου.

Στο μεταξύ την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε ενεργοποίηση του Τμήματος Χρονικών Ετοιμοτήτων της 8ης ΕΑΝ, στην περιοχή ευθύνης της 8ης Μ/Π ΤΑΞ (VIII ΜΠ «ΗΠΕΙΡΟΣ»).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ «διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα της Μονάδας, το εξαίρετο ηθικό και το επιθετικό πνεύμα του προσωπικού, καθώς και η υψηλή λειτουργικότητα των μέσων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back