Μπασκετική συνάντηση και στην Περιφέρεια Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Μπασκετική συνάντηση και στην Περιφέρεια Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2024, 08:36

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ (του μπάσκετ, όχι της παλιάς κοινότητας) Βαγγέλης Λιόλιος επισκέφθηκε και την Περιφέρεια Ηπείρου, μετά τον Δήμο Ιωαννιτών.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Χάρης Λαζάνης και η διοίκηση του Νέου Κλειστού, ο κ. Καχριμάνης εκθείασε τη λειτουργία του πιο νέου και σύγχρονου γηπέδου μπάσκετ της πόλης, λέγοντας ότι «ότι από τότε που η Περιφέρεια Ηπείρου ολοκλήρωσε το νέο Κλειστό, άλλαξε το μπάσκετ στην περιοχή και γενικά οι αθλοπαιδιές».

Μίλησε επίσης για το κλειστό της Άρτας (το οποίο είναι και το πιο σύγχρονο στην Ήπειρο), σημειώνοντας ότι δεν ήταν στις υποχρεώσεις της Περιφέρειας, αλλά το έκανε, τα κλειστά της Φιλιππιάδας, του Καναλακίου και τα έργα που ήταν ημιτελή και τα ολοκλήρωσε.

Είπε επίσης, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «είναι μεγάλος ο αγώνας μας για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει να έχει μια πόλη των 100.000 κατοίκων. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να συνδράμουμε στη δημιουργία των υποδομών που χρειάζονται».

Ο κ. Λιόλιος από την πλευρά του αναφέρθηκε στο «μεγάλο κλειστό που ετοιμάζεται να γίνει στην περιοχή, ώστε να μπορούν να στεγάσουν τα νέα παιδιά, τα αθλήματα» και πρόσθεσε ότι «έχοντας στην κατοχή μας με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το ηλεκτρονικό μητρώο όλα τα στοιχεία των αθλητών στην Ελλάδα, μπορούμε εύκολα να καταδείξουμε την ανάγκη στο Υπουργείο για να υποστηριχθεί ο αθλητισμός στην Περιφέρεια και δη στην Ήπειρο που το έχει τόσο ανάγκη».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back