Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πέρασε μια βόλτα ο κ. Βορίδης

Εικόνα του άρθρου Πέρασε μια βόλτα ο κ. Βορίδης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/08/2020, 18:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη είχε συνάντηση χτες το βράδυ ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Η συνάντηση έγινε στο διοικητήριο της Περιφέρειας. Ο κ. Βορίδης ήταν διερχόμενος από την πόλη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Καχριμάνης είπε στα μέλη της οικονομικής επιτροπής, η οποία συνεδρίασε σήμερα, ότι «ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ενθαρρυντικό το γεγονός πως ο κ. Βορίδης ήταν άριστα ενημερωμένος για όλο το φάσμα των θεμάτων και των ερωτημάτων που του τέθηκαν».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα περί αγροτικού τομέα, με τον κ. Καχριμάνη να υπενθυμίσει τις προτάσεις που έχει καταθέσει κατά καιρούς στο υπουργείο για την κτηνοτροφία, τη φυτική παραγωγή, την αλιεία, μελισσοκομία, την εκπόνηση των διαχειριστικών χαρτών, την αναδιάταξη των υπηρεσιών αγροτικής ανάπτυξης κ.α. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στην προστασία των τοπικών προϊόντων από παράνομες εμπορικές τακτικές όσο και στις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3