πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το ΠΕΑΚΙ αποκτά νέα διοίκηση

Εικόνα του άρθρου Το ΠΕΑΚΙ αποκτά νέα διοίκηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2019, 14:31
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, ένα βασικό στέλεχος της ΝΔ, ο εκπαιδευτικός Παντελής Κολόκας, αναλαμβάνει τη διοίκηση του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ).

Μετά την επιστολή παραίτησης της επιτροπής διοίκησης του ΠΕΑΚΙ τον Ιούλιο, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε στον ορισμό της νέας διοίκησης (το σχετικό ΦΕΚ δημοσιεύτηκε χτες). Το τελευταίο δημόσιο αξίωμα του κ. Κολόκα ήταν αυτό του αντιδημάρχου Ιωαννίνων, από  όπου παραιτήθηκε πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήταν ένα από τα πολιτικά δε πρόσωπα που είχαν διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, αναπληρωτής πρόεδρος ορίστηκε ο Νικόλαος Μπούτσικος. Στη θέση του αντιπροέδρου ορίστηκε ο Χάρης Λαζάνης, δικηγόρος και περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Αλέκου Καχριμάνη με αναπληρωτή τον Σπύρο Τσουμάνη. Γραμματέας ο Γαβριήλ Παπαναστασίου, πρώην δήμαρχος Ζαγορίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Καχριμάνη (μάλιστα, είχε θεωρηθεί μεγάλη μεταγραφή), με αναπληρωτή τον αρχιτέκτονα Ελευθέριο Ρέσσο. 

Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνεται με την ταμία Ελπινίκη Μπάρκα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κι αυτή με τον κ. Καχριμάνη και στέλεχος των ΑΝΕΛ Ιωαννίνων για πολλά χρόνια, με αναπληρώτρια την πολιτικό μηχανικό Μυρτώ Δημακοπούλου, πρώην δημοτική σύμβουλο Δωδώνης και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον κ. Καχριμάνη, την αρχαιολόγο Αντωνία Κορτζή στη θέση της εφόρου με αναπληρώτρια την ελεύθερη επαγγελματία Αλεξάνδρα Κασιούμη, και μέλη τον δημόσιο υπάλληλο Παναγιώτη Δαβή (με αναπληρωτή τον ιδιωτικό υπάλληλο Κωνσταντίνο Μελά) και τον ιδιωτικό υπάλληλο Ελευθέριο Μακρή (με αναπληρωτή τον προπονητή μπάσκετ Ελευθέριο Κοσμά). Η κ. Κορτζή είναι γραμματέας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, και στενή συνεργάτης του κ. Κολόκα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΛΛΑΣ
Το εξαργύρωσε και ο Παντέλος!!! Πόσες γραμματείς θα έχει εκεί να του κάνουν προεκλογικό αγώνα????
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back