ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πέθανε ο Αντώνης Φούσας

Εικόνα του άρθρου Πέθανε ο Αντώνης Φούσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2022, 13:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

O πρώην βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και δικηγόρος-ποινικολόγος Αντώνης Φούσας έφυγε από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό από τους οικείους του. Ο Αντώνης Φούσας καταγόταν από τη Ρεπετίστα Πωγωνίου.

Είχε διατελέσει υπουργός στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Ιωάννη Γρίβα και στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξεν. Ζολώτα. Βουλευτής Ιωαννίνων με τη ΝΔ εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1993. Στη συνέχεια εκλέχτηκε άλλες δύο φορές: το 1996 και το 2004.

Ως δικηγόρος-ποινικολόγος είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης σε ανάρτησή του στο fb εκφράζει τα συλλυπητήριά του και αναφέρει: «Ο ηπειρωτισμός έχασε ένα επίλεκτο μέλος».

Σε ανακοίνωση-συλλυπητήριο μήνυμά της, η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρία Κεφάλα αναφέρει: «Πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του Αντώνη Φούσα με τεράστια θλίψη. Ο πρώην Υπουργός, ο αγαπητός σε όλους Αντώνης, ήταν ένας ειλικρινής αγωνιστής της παράταξής μας και του απανταχού Ελληνισμού, σπουδαίος νομικός, μεγαλόψυχος άνθρωπος. Τον αποχαιρετώ με ειλικρινή σεβασμό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον μοναδικό τρόπο που αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρεπετίστη, στην οποία βρεθήκαμε μαζί πριν λίγο καιρό. Πίστευε στη φλόγα και τη δυναμική των νέων και τους εμπιστευόταν απόλυτα. Θα μας λείψει πολύ ο Αντώνης. Το κενό του δυσαναπλήρωτο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back