ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΑΣΟΚ: «Να παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣΟΚ: «Να παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2023, 16:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι αντιδράσεις για την υπόθεση του Οδυσσέα Πότση, σε βάρος του οποίου υπάρχει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, συνεχίζονται. Η παραίτησή του από τη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη δεν αρκεί.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Ιωαννίνων έρχεται κι αυτή να ζητήσει την παραίτησή του και από το Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως έχουν κάνει ήδη οι «Ορίζοντες Ηπείρου» και το «Κοινό των Ηπειρωτών».

Το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων ζητά επίσης από τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη να αποπέμψει τον κ. Πότση από την παράταξη μέχρι την έκβαση της υπόθεσης, ενώ ανάλογη ενέργεια ζητά και από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων, στον οποίο είναι μέλος ο περιφερειακός σύμβουλος.


«Τo ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αντιμετωπίζει σοβαρά και με αυστηρότητα όλες τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ασφάλεια και ο σεβασμός προς τους πολίτες, και ιδιαίτερα προς τις γυναίκες, είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Συμπαραστεκόμαστε πλήρως στην καταγγέλλουσα και  ενθαρρύνουμε και άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους, να  συνεχίσουν να μιλάνε μέχρι να καταφέρουμε τέτοια φαινόμενα  να εξαφανιστούν και να εκλείψουν από την κοινωνία μας…» σημειώνει.

Κλείνει σημειώνοντας ότι θα παρακολουθεί τη συγκεκριμένη υπόθεση «για τη διασφάλιση της δικαιοσύνης και την προστασία των θυμάτων, σεβόμενοι ωστόσο πάντα και το τεκμήριο της αθωότητας του καταγγελλόμενου περιφερειακού συμβούλου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back