Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θύμα των πέναλτι...

Εικόνα του άρθρου Θύμα των πέναλτι...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/10/2021, 23:10
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ μπήκε και πάλι «χαλαρός», στο Κύπελλο αυτή τη φορά, με την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν, αλλά βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με ένα πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής, στο 52’, όταν η μπάλα βρήκε τον Γκαρντάφσκι στο κεφάλι, αλλά ο διαιτητής έδωσε χέρι, πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΣ που έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή.

Φαίνεται πεντακάθαρα στο τηλεοπτικό πλάνο ότι η μπάλα βρίσκει τον παίκτη στο πρόσωπο και όχι στο χέρι.

Ο ΠΑΣ έσπευσε με ανακοίνωση πριν τελειώσει το ματς:  «Ακόμα απορούμε με την απόφαση του διαιτητή σε μία φάση με καθαρή οπτική από την πλευρά του, για πέναλτυ που δήθεν έγινε και οδήγησε σε αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, μετά τις πρώτες βοήθειες βέβαια που δέχτηκε γιατί η μπάλα τον βρήκε στο πρόσωπο και όχι στο χέρι» αναφέρει και μιλάει για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Στο 62’ ο Περέα πέρασε τον Ηλιάδη και αυτόν τον «μάζεψε». Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Κάργας (αυτή τη φορά), ισοφάρισε.

Ο ΠΑΣ συνήλθε κάπως από το σοκ και παρότι έπαιζε με 10 παίκτες, πίεσε την ΑΕΛ, προσπαθώντας να αποφύγει την έκπληξη στο Κύπελλο. Είχε ευκαιρίες, ωστόσο το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι.

Εκεί, ο ΠΑΣ ήταν κατώτερος των περιστάσεων και τελικά, έπεσε θύμα έκπληξης από ομάδα κατώτερης κατηγορίας, μιας και η ΑΕΛ ήταν πιο εύστοχη (4-2 τελικό σκορ), καθώς Σάλιακας, Κάργας και Παντελάκης αστόχησαν.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back