Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ WBC: «Πρώτη» στο πρωτάθλημα με ΠΑΟ

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ WBC: «Πρώτη» στο πρωτάθλημα με ΠΑΟ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2022, 03:21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος για την πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ γυναικών δηλώνει ο ΠΑΣ WBC, που υποδέχεται στο Νέο Κλειστό τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 14.00.

Ο προπονητής της ομάδας Τζον Μαργαρίτης δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «την Κυριακή, η ομάδα που θα κάνει τον αντίπαλό να νιώσει άβολα, μάλλον θα κερδίσει. Εμείς δεν πρέπει να βλέπουμε κάθε αντίπαλο, αν είναι μία τεράστια ομάδα ή μία εύκολη ομάδα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι είναι ή τι έκαναν πέρυσι. Οι ομάδες είναι διαφορετικές φέτος από πέρυσι και έτσι δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε με ποιον παίζουμε κάθε φορά».

Από τις παίκτριες, η Μάργκαρετ Έφφα τπονισε πως «αυτό που έζησα την Κυριακή με τον κόσμο στην κερκίδα ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναδεί και ευτυχώς όλοι αυτοί ήταν από την πλευρά μας. Οι φωνές, τα τραγούδια τους, η υποστήριξη μας δίνουν μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε».

Η αρχηγός της ομάδας Ντίνα Σαρηγιαννίδου κάλεσε για μια ακόμη φορά τον κόσμο του ΠΑΣ, να στηρίξει την ομάδα και πρόσθεσε ότι «έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία φέτος σε σχέση με πέρυσι και τις άλλες χρονιές. Ήταν πολύ δύσκολες οι δύο πρώτες εβδομάδες, για να δούμε πως μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτά που θέλει ο κόουτς, αλλά προσαρμοζόμαστε συνεχώς και βγάζουμε στο γήπεδο αυτό που θέλει».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back