ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ WBC: Δυνατή δοκιμασία με Ολυμπιακό

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ WBC: Δυνατή δοκιμασία με Ολυμπιακό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/09/2021, 16:35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει ο ΠΑΣ WBC την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 16.15 στο Νέο Κλειστό, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι κοστίζουν 5€. Όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτες διαρκείας μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τη φιλική αναμέτρηση.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Νίκος Δουβίτσας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣ WBC, τόνισε ότι «για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας που κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε».

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι 60% και δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ οι νοσήσαντες το πιστοποιητικό νόσησης, όπως και την ταυτότητα προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.  

Επίσης: Κατά 5% το γήπεδο προορίζεται για ανήλικους, 16-18 ετών με πιστοποιητικό εμβολιασμού, 13-15 βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid 48 ωρών, 12 και κάτω με αρνητικό σελφ τεστ ανήμερα του αγώνα.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική στο γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back