ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ-Κηφισιά: Πέσανε τα φώτα…

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ-Κηφισιά:  Πέσανε τα φώτα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/08/2023, 00:50
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυστυχώς, η πρεμιέρα του ΠΑΣ στη φετινή σούπερ λίγκα δεν ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε, καθώς στο ημίχρονο και ενώ ο ΠΑΣ προηγούνταν 1-0, έπεσε η τάση στον έναν από τους πυλώνες φωτισμού.

Το "ελληνικό μοντέλο διοργάνωσης" εμφανίστηκε και φέτος λοιπόν. το πρόβλημα δεν λύθηκε, οπότε το ματς διακόπηκε και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η ώρα και ημερομηνία του δεύτερου ημιχρόνου. Το πιθανότερο είναι να γίνει αύριο το μεσημέρι.

Το πιθανότερο είναι να γίνει νωρίς, ώστε να μη χρειαστούν φώτα... 

Ο αγώνας στους «Ζωσιμάδες», στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μόνο για τον ΠΑΣ. Πίεσε καλά, δυσκόλεψε τη νεοφώτιστη Κηφισιά, ήταν με λίγα λόγια πειστικός, απέναντι σε μια μάλλον μουδιασμένη ομάδα.

Στο 4΄ο Παμλίδης είχε δοκάρι, με κεφαλιά σε κόρνερ και στο 20’ ο Παντελάκης ανάγκασε τον Κρίστινσον σε δύσκολη απόκρουση, πάλι με κεφαλιά.

Γενικώς, η Κηφισιά ήταν πολύ αδύναμη στα στημένα και στο 29’, ο Τσάπμαν βρήκε τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, σε μια τέτοια φάση.

Ο διαιτητής Τζήλος εξέτασε το VAR και μετά από 7 λεπτά περίπου, έδειξε οριστικά το πέναλτι.

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε με γκολ: Στο 31’ ο ΠΑΣ προηγήθηκε με 1-0.

Στο 42’ έκανε ντεμπούτο και ο Τσαούσης. Ο Κιάκος χτύπησε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, οπότε τον αντικατέστησε ο νεαρός μπακ.

Κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος. Ενδεικτικό της υπεροχής, το στατιστικό τελικών προσπαθειών: 9-0 υπερ του ΠΑΣ.

...και μετά, έσβησε το φως.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back