ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Να μας σέβονται»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ Γιάννινα: «Να μας σέβονται»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/04/2024, 18:34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα σχολιάζει την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Ροδρίγο Εραμούσπε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την οποία αμφισβήτησε έντονα.

Μετά από την «επικύρωση» της ΚΕΔ στην απόφαση των διαιτητών του αγώνα, ο ΠΑΣ με νέα ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά με την στάση του έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και να συμβάλει στο υγιές ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάει όταν θα αδικείται».

Ταυτίζεται με τις απόψεις «όλων των ειδικών όπως ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή», που αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για «μια αδιανόητη και ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση» και τονίζει ότι «για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του στο φίλαθλο κοινό».

Καταλήγει ζητώντας να παίζεται το παιχνίδι «επί ίσοις όροις» και τώρα που η ομάδα είναι σε μάλλον μη αναστρέψιμη βαθμολογική κατάσταση και ζητάει να τον σέβονται, «όπως όλα αυτά τα χρόνια σεβόμαστε και εμείς τα ‘διαιτητικά λάθη’».

ΣΧΟΛΙΑ
Φονιάς
Να σεβεστε τα σπίτια μας τα μαγαζιά μας τα αυτοκίνητα μας και τους τοίχους των κτιρίων,που μουτζουρωνετε και βανδαλισετε καθημερινά σ' αυτή την άθλια πόλη.ουρσκοταγκοι της κερκίδας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back