ΠΑΣ: «Δεν κάνουμε ένσταση»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ: «Δεν κάνουμε ένσταση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2017, 19:59

Ο ΠΑΣ ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του, σε έντονο ύφος, ότι δεν πρόκειται να υποβάλλει ένσταση κατά της ΑΕΛ λόγω του μηνύματος στις φανέλες των παικτών της στον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Καταγγέλλει τον πρόεδρο της θεσσαλικής ομάδας Αλέξη Κούγια «παραλήρημα προσβλητικών και απρόκλητων, όπως έχουμε ήδη επισημάνει, δηλώσεων» και διευκρινίζει ότι «ουδεμία ένσταση δεν θα υποβάλουμε αναφορικά με το κύρος του αγώνα λόγω των εμφανίσεων αυτών, παρόλο που οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου μας δίνουν το δικαίωμα αυτό. Πεποίθηση μας είναι και πάντα ήταν, ότι οι βαθμοί στους αγώνες κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο και μόνο, εκτός βέβαια εξαιρετικών περιπτώσεων που δύναται να δικαιολογήσουν την άσκηση ενστάσεως».
 Ο ΠΑΣ επιμένει πάντως ότι το μήνυμα «Μάνδρα 23 νεκροί ντροπή» είναι πολιτικό και ως εκ τούτου «αντικανονικό, καθώς αντέκειντο στους Κανονισμούς ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και της FIFA, είναι αρμοδιότητα των δικαιοδοτικών Πειθαρχικών οργάνων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και της ΕΠΟ να τον κρίνουν και να καλέσουν γι’ αυτό το λόγο την ΠΑΕ ΑΕΛ σε απολογία και ενδεχομένως να την τιμωρήσουν». Στη νέα του ανακοίνωση ο ΠΑΣ κάνει και τις απαραίτητες διευκρινίσεις (χρησιμοποιώντας όμως λάθος σύνταξη), λέγοντας επί λέξει: «Τέλος, για τη διασκέδαση τυχόν λανθασμένων εντυπώσεων και την αποφυγή παρεξηγήσεων, θα θέλαμε σαφώς να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συμπόνια προς τους κατοίκους της Μάνδρας για τα όσα τραγικά υπέστησαν και τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των 23 θυμάτων». Προφανώς, οι συντάκτες εννοούν ακριβώς αυτό που γράφουν και δεν θέλουν απλά να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις…

Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας: «Εμμένουμε δε στη θέση μας, ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ αν πράγματι ήθελε να συμπαρασταθεί στους κατοίκους τις Μάνδρας θα το έκανε με ουσιαστικές πράξεις εξαρχής».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back