ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρουσιάστηκε το νέo Ford EcoSport

Εικόνα του άρθρου Παρουσιάστηκε το νέo Ford EcoSport
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2018, 16:02
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με πολλές αναβαθμίσεις παρουσιάστηκε χθες το μικρότερο σε μέγεθος SUV της Ford, το EcoSport. 

Στην εξωτερική σχεδίαση ξεχωρίζουν, το ανασχεδιασμένο καπό με θόλο στο κέντρο, η νέα μάσκα, τα νέα φανάρια με φώτα ημέρας LED και προβολείς Xenon, οι νέοι προβολείς ομίχλης με ενσωματωμένα φλας, οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 16”, 17” και 18”, τα νέα κρύσταλλα στα πίσω φώτα, η νέα πίσω όψη με ενσωματωμένη ποδιά, το κάτω πλαίσιο παραθύρων με χρωμιωμένο φινίρισμα και το χρωμιωμένο διακοσμητικό ένθετο στα πλαϊνά προστατευτικά των θυρών.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αναβαθμίστηκε η εμφάνιση και η λειτουργικότητα της κεντρικής κονσόλας και του ταμπλό, προστέθηκε νέα έγχρωμη οθόνη πίνακα οργάνων, τοποθετήθηκαν νέας σχεδίασης καθίσματα καθώς και νέα εμπρός μεσαία κονσόλα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες προστέθηκε ο νέος ντίζελ 1.5 EcoBlue 125 ίππων, ενώ παραμένουν οι βενζινοκινητήρες 1.0 EcoBoost με ισχύ 125 είτε 140 ίππων καθώς και ο ντίζελ 1.5 TDCi 100 ίππων.

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας EcoBlue 1.5 διαθέτει μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά που συμβάλουν στην οικονομία καυσίμου, και στις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Στα συστήματα ασφαλείας προστέθηκαν συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως αισθητήρες απόστασης στάθμευσης εμπρός-πίσω, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS) και προβολείς υψηλής έντασης Xenon.

Η τιμή του Ford EcoSport 1.0 EcoBoost 140 ίππων ST-Line Μ6 FWD καθορίστηκε στα 21.169 ευρώ (Titanium). Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 15.168 ευρώ, αυτή η τιμή αφορά την έκδοση 1.0 100 ίππων με επίπεδο εξοπλισμού Trend.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back