Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο αναβαθμισμένο Ford EcoSport

Εικόνα του άρθρου Νέο αναβαθμισμένο Ford EcoSport
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/12/2017, 17:08
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στα μέσα Ιανουαρίου του 2018 θα βρίσκεται στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο νέο Ford EcoSport σε εκδόσεις Business, Titanium και ST-Line.

Εξωτερικά πιο μοντέρνο και δυναμικό, με νέα μάσκα, προφυλακτήρες και προβολείς, θα είναι διαθέσιμο και με δυνατότητα επιλογής διαφορετικού χρώματος οροφής σε κάποιες εκδόσεις.

«Τα πάντα για το νέο Ford EcoSport είναι σχεδιασμένα για να κάνουν την εμπειρία σας πίσω από το τιμόνι να αποπνέει σιγουριά, ικανοποίηση και ενθουσιασμό», σημειώνει η κατασκευάστρια εταιρεία.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τους 1.0 EcoBoost με 125 και 140 ίππους και τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 TDCi που αποδίδει 100 ίππους, τον 1.0 EcoBoost των 100 ίππων καθώς και έναν ολοκαίνουριο diesel 1.5 EcoBlue που αποδίδει 125 ίππους. Ο 1.5 EcoBlue θα διατίθεται για πρώτη φορά και σε τετρακίνητη έκδοση με το σύστημα «Ford Intelligent All Wheel Drive» το οποίο μοιράζει τη ροπή από 100:0 εμπρός πίσω έως 50:50.

Ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1 λίτρου είναι έξι φορές νικητής του βραβείου Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς*.

Το εσωτερικό του νέου Ford EcoSport, διαθέτει έναν καλοσχεδιασμένο χώρο, με εργονομικό σχεδιασμό. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο φάσμα έξυπνων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του SYNC 3, ενός υπερσύγχρονου συστήματος με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε το τηλέφωνό σας, τη μουσική καθώς και το σύστημα πλοήγησης μέσω φωνητικών εντολών είτε μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής 8’’.

Το δάπεδο χώρου φόρτωσης διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ύψους, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο μεταβλητού μεγέθους κάτω από τον χώρο αποσκευών. Όταν ρυθμιστεί στην υψηλότερη θέση και με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, θα έχετε ένα πλήρως επίπεδο δάπεδο χώρου φόρτωσης.


*Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2017, νικητής της υποκατηγορίας 1 λίτρου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back