Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 26-03-2019, 19:17
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Στους ρυθμούς των νέων μοντέλων έξυπνων κινητών τηλεφώνων της σειράς P30 της Huawei ζει από το πρωί το Παρίσι, καθώς, παρουσία περισσότερων από 2.000 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο και πολλών πρακτορείων ειδήσεων παρουσιάστηκαν σήμερα το Huawei P30 και Huawei P30 Pro.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων κινητών (και ειδικά του P 30 Pro) είναι ότι ενδυναμώνουν περαιτέρω τις λειτουργίες και την ποιότητα της κάμερας, «καταργώντας» ουσιαστικά το σκοτάδι στις νυχτερινές λήψεις και από την άλλη μεριά «καταργούν» την απόσταση, με το ισχυρό ζουμ που διαθέτουν οι κάμερές τους. 

Νυχτερινά τοπία απαθανατίζονται με απόλυτη ευκρίνεια ακόμη και με ελάχιστο φωτισμό, ενώ αντικείμενα και τοπία με το ισχυρότατο ζουμ που διαθέτει το τηλέφωνο αποτυπώνονται χωρίς καμιά παραμόρφωση της εικόνας. Παρουσιάστηκε επίσης το ρολόι Huawei Watch GT Active.


Κινητά «υψηλής νοημοσύνης»

Από την παρουσίαση των νέων κινητών της Huawei επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε περάσει από την εποχή του «έξυπνου» κινητού (smart phone) στο κινητό «υψηλής νοημοσύνης (Intelligent phone). 

Ειδικότερα, η διαφορά «έξυπνου» κινητού και ενός κινητού με υψηλή νοημοσύνη είναι ότι ένα intelligent phone δεν αποτελεί απλώς ένα εργαλείο επικοινωνίας, αλλά ένα προσωπικό «κέντρο» (έναν προσωπικό βοηθό) που μπορεί να διαχειριστεί τεράστιες ποσότητες πληροφοριών. Να αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις και εν τέλει να μαθαίνει από τις συνήθειες του κατόχου του και να λαμβάνει αποφάσεις που θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης και θα κάνουν την καθημερινότητα του κατόχου του ευκολότερη -και όλα αυτά με την χρήση αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνονται στο επεξεργαστή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus espa