ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράσταση χορού σε δημόσιους χώρους

Εικόνα του άρθρου Παράσταση χορού σε δημόσιους χώρους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2017, 15:24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράσταση σε δημόσιο χώρο θα παρουσιάσει η Ομάδα Χορού του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας χορού στις 29 Απριλίου. Η παρουσίαση θα γίνει σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της πόλης. Αφετηρία η κεντρική πλατεία στις 12 το μεσημέρι και ακολουθούν ο πεζόδρομος Παπαδοπούλου, η αρχή της οδού Καλλάρη και τέλος η κεντρική πύλη τουΚάστρου.

Το δρώμενο προσκαλεί τους πεζούς να ακολουθήσουν τη χορευτική διαδρομή και να γίνουν αναπόσπαστο μέρος μιας καθημερινής δραστηριότητας της πόλης και των κατοίκων της. Την επιμέλεια της κίνησηςτου 1ου μέρους έχουν η Έλενα Ανδρεάδη και η Τζίνα Βίκα, του 2ουμέρους η Ελεονώρα Ηλία, του 3ου μέρους η Λάουρα Τσιάτη και του 4ουμέρους η Ομάδα Χορού. 

Την επιμέλεια της μουσικής έχουν αναλάβει η Δήμητρα Συνίκη και ο Φάτος Σαχίνι. Θα ερμηνεύσουν: Καλλιρόη Κυριαζή, Αθηνά Σοφία Μπρεχού, Αναστασία Ζώη, Φωτεινή Χρύση, Δέσποινα Κυριαζή, Ναταλία Μιχαηλίδη, Μάρα Σιαμαντά, Ανία Βασιλείου, Έφη Κοσμέρη, Ηρώ Αναγνωσταρά, Τζίνα Χρύση, Γιάννα Κολεγιώργου, Ντίνα Μουστακίδη, Μπάμπης Χριστοφορίδης, Μαρία Σίσκου, Άννα Λιόγκα,  Βασιλική Δημητροπούλου, Ευγενία Πάντου, Μαρίνα Σαραλιώτη. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back