ΕΚΛΟΓΕΣ

Παντελής Κολόκας: Πρόγραμμα «επανεκκίνησης της πόλης»

Εικόνα του άρθρου Παντελής Κολόκας: Πρόγραμμα «επανεκκίνησης της πόλης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2023, 21:00
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Γιάννενα-Όμορφη Πόλη» Παντελής Κολόκας, ήταν ο βασικός ομιλητής στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και βασικών προγραμματικών θέσεων της παράταξής του, στην εκδήλωση που έγινε στο Grand Serai

Ο κ. Κολόκας, μετά τη μικρή περιπέτεια της έγκρισης της παράταξής του από το Πρωτοδικείο, τόνισε αποφασισμένος «να μην τα παρατήσουμε ποτέ».

Έβαλε ως στόχο «να βγάλουμε τα Γιάννενα από την εσωστρέφεια και τη μιζέρια του αναχρονισμού και της μικροπολιτικής» και πρόσθεσε ότι «στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας θα βρείτε πρόσωπα καθαρά, αξιόπιστα και ειλικρινή».

Περιέγραψε επιγραμματικά επτά προγραμματικά σημεία, τη λίμνη, το περιβάλλον-ποιότητα ζωής, την κοινωνική πολιτική, τον τουρισμό και την τοπική οικονομία, την καθαριότητα και ανακύκλωση, την εξοικονόμηση ενέργειας και την πολιτική προστασία.

«Πλέον καταλαβαίνετε όλοι ότι ηγούμαστε μιας συντονισμένης προσπάθειας επανεκκίνησης της πόλης μας. Τα Γιάννενα θα είναι μία σύγχρονη, έξυπνη πόλη, φιλική προς το περιβάλλον, με κατοίκους που νιώθουν ασφάλεια και έχουν αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής» είπε, εν τέλει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back