ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πανελλήνιο συνέδριο Μικρών Νησιών στο Νησί

Εικόνα του άρθρου Πανελλήνιο συνέδριο Μικρών Νησιών στο Νησί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/12/2021, 18:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Νησί της λίμνης Παμβώτιδας και η πόλη των Ιωαννίνων επιλέχθηκαν για τη διεξαγωγή των εργασιών του 13ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μικρών Νησιών από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

Το συνέδριο με τίτλο «Ισχυρά μικρά νησιά, ισχυρή Ελλάδα» διοργανώνουν το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, ο Δήμος Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, ενώ θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των υπουργείων Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,     Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Τουρισμού και Περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών Ελευθέριος Κεχαγιόγλου, αναφέρθηκε στην απόφαση το φετινό συνέδριο να πραγματοποιηθεί στο Νησί των Ιωαννίνων στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Δικτύου στην πόλη, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των κρατικών φορέων στο συνέδριο. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα τεθούν στο επίκεντρο και τα ζητήματα του Νησιού της λίμνης Παμβώτιδας.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Βασίλης Βασιλείου στάθηκε στη σημασία της διασύνδεσης της επιχειρηματικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back