Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πάμε Ανακύκλωση» με 12.200 κιλά

Εικόνα του άρθρου «Πάμε Ανακύκλωση» με 12.200 κιλά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/06/2020, 18:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πάνω από 12.200 κιλά χαρτί, αλουμίνιο και μπαταρίες συγκέντρωσαν 34 δημοτικά σχολεία στο πλαίσιο του σχολικού πρωταθλήματος «Πάμε Ανακύκλωση» και της πρωτοβουλίας Followgreen που υλοποιήθηκε από τον Δήμο Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.   Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η όλη πρσπάθεια ενισχύθηκε μέσω της δωρεάς πόντων

Τα πρώτα σχολεία θα επιβραβευτούν με χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες όπως και με δεντράκια για να φυτέψουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους. Επιπλέον, όλα τα σχολεία θα λάβουν επαίνους συμμετοχής για την προσπάθεια τους.

Tη βράβευση υποστηρίζουν η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), η ΑΦΗΣ, το πρόγραμμα αλουμινίου "Κάθε Κουτί Μετράει" και η "Αειφορική Ηπείρου". 

Τους επαίνους των σχολείων και τα δώρα των χορηγών θα παραδώσει στους διευθυντές/εκπροσώπους των σχολείων ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο. «Ο Δήμος θα συνεχίσει την πρωτοβουλία αυτή και την ερχόμενη σχολική χρονιά, όπου θα ενισχύσουμε τις περιβαλλοντικές δράσεις προσθέτοντας περισσότερα ρεύματα ανακύκλωσης, αλλά και επεκτείνοντας το πρόγραμμα και στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» τονίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back