Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Παίξτε Pac-Man με τους φίλους σας μέσω… Messenger

Εικόνα του άρθρου Παίξτε Pac-Man με τους φίλους σας μέσω… Messenger
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/11/2016, 17:22
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το Messenger παύει πλέον να είναι μόνο μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Το Facebook ανακοίνωσε την ενσωμάτωση παιχνιδιών στο News Feed με το Instant Game.

Η συγκεκριμένη λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν μόνοι τους ή με φίλους τους διάφορα παιχνίδια στον Messenger, όπως τα Pac-Man, Galaga, Arkanoid, Space Invaders, Track & Field 100M, Shuffle Cats Mini, Hex, Words With Friends Frenzy, Everwing, 2020 Connect, Templar 2048, Endless Lake, The Tribez: Puzzle Rush, Puzzle Bobble, Zookeeper, Brick Pop, και Wordalot Express.

Το Facebook έχει προσθέσει επίσης ένα σελιδοδείκτη Instant Games στην καρτέλα Explore όπου οι χρήστες μπορούν να δουν και να ανακαλύψουν νέους τίτλους.

Για να αξιοποιήσει κανείς το νέο χαρακτηριστικό, δεν θα χρειάζεται να εγκαταστήσει καμία νέα εφαρμογή στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή. Αρκεί απλά να επιλέξει το εικονίδιο του joypad μέσα από μια ενεργή συζήτηση και στη συνέχεια το παιχνίδι της επιλογής.

Τα Instant Games είναι πολύ πιο γρήγορα και είναι cross-platform, έτσι θα μπορεί κανείς να παίζει τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κινητό.

Το Instant Games του Facebook έχουν ξεκινήσει σε 30 χώρες και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογές HTML 5 που είναι συμβατές με προγράμματα περιήγησης, συσκευές iOS που τρέχουν 8.0 (ή νεότερα) και Android τηλέφωνα και tablet που τρέχουν 5.0 (Lollipop) και νεότερα.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back