Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παγκόσμια πρεμιέρα του Seat MÓ eScooter

Εικόνα του άρθρου Παγκόσμια πρεμιέρα του Seat MÓ eScooter
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/06/2020, 23:52
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Seat MÓ eScooter 125 φανερώνει την τόλμη και την αποφασιστικότητα της ισπανικής μάρκας να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών καθώς προσπαθούν να μετακινηθούν στους αστικούς δρόμους.

Κάτω από την μοντέρνα και συμπαγή σχεδίαση του διακρίνουμε ένα δίτροχο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας προσιτής και βολικής μετακίνησης. 

Στον πίσω τροχό είναι ενσωματωμένος ένας ηλεκτρικός κινητήρας 9kW (ισοδύναμος με μια μοτοσικλέτα 125cc) που παράγει ροπή 240Nm, προσδίδοντας τελική ταχύτητα έως και 95 χλμ/ώρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η επιτάχυνση 0 -50 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Το μοντέλο διαθέτει 3 στυλ οδήγησης. Το City, το Sport και το Eco, καθώς και μια όπισθεν για να κάνει τους ελιγμούς απλούστερους. Έχει αυτονομία έως 125 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου 5,6kWh που σημαίνει ότι, με βάση τα τυπικά επίπεδα ιδιωτικής χρήσης, το όχημα χρειάζεται φόρτιση μόνο μία φορά την εβδομάδα. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί στους σταθμούς φόρτισης, αλλά μπορεί επίσης και να συνδεθεί σε πρίζα οικιακού ρεύματος.

Προσφέρει την δυνατότητα αποθήκευσης έως και για δύο κράνη κάτω από το κάθισμα. Τέλος, το Seat MÓ eScooter 125 επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την κατάσταση του οχήματος τους μέσω εφαρμογής smartphone, ενώ διαθέτει 2 θύρες USB που μπορεί εκτός των άλλων να φορτίζει μπαταρία κινητού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back