Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Παγκόσμια Μέρα Κουκλοθεάτρου, το πρόγραμμα

Εικόνα του άρθρου Παγκόσμια Μέρα Κουκλοθεάτρου, το πρόγραμμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/03/2018, 22:10
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τα Ιωάννινα θα φιλοξενήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου, που διοργανώνει το κουκλοθέατρο Αντράλα σε συνεργασία με το κέντρο κουκλοθεάτρου Unima Hellas, με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Οι δραστηριότητες και οι παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν,  ξεκινούν από την Παρασκευή 23 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 25 Μαρτίου . Θα πάρουν μέρος θίασοι από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κάρπαθο, την Κρήτη, τη  Λάρισα και φυσικά, τα Γιάννενα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 17.00 στο θέατρο «Έκφραση» και στη Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη των Ιωαννίνων.

Το Σάββατο 24/03 το πρωί στις 11:00 θα γίνει η μεγάλη παρέλαση με εκκίνηση από την οδό Μιχαήλ Αγγέλου και Γρηγορίου Σακκά, συνέχεια σε Βλαχλείδη, Μουλαϊμίδου , Παπάζογλου, στο ιστορικό κέντρο και τερματισμό στην οδό Ανεξαρτησίας (στην παλιά Εθνική τράπεζα). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το κυνήγι του θησαυρού και μία φαντασμαγορική παράσταση με φούσκες.  

Την  Κυριακή 25/03 θα γίνουν οι  τελευταίες παραστάσεις από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 20:00 το βράδυ στο Θέατρο «Έκφραση».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back