Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ουπς! Ένας καθρέφτης μες στη σκιά» από την Artogether

Εικόνα του άρθρου «Ουπς! Ένας καθρέφτης μες στη σκιά» από την Artogether
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2020, 00:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την παράσταση «Ουπς! Ένας καθρέφτης μες στη σκιά» θα παρουσιάσει η ομάδα θεατρικού παιχνιδιού της Artogether το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 19:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της περιοδεύουσας έκθεσης «Ταξιδεύοντας την Τέχνη» που διοργανώνει η Artoghether-Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία (πρώην VSA Hellas) σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η οποία θα φιλοξενείται στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων από 6 έως 13 Μαρτίου.

Η υπόθεση: Ένας πρίγκιπας χάνει αιφνίδια τη σκιά του και εγκαταλείπει το βασίλειο. Όλοι λησμονούν την προσφορά του και τον θεωρούν υπεύθυνο για αυτήν την απώλεια. Τον εγκαταλείπουν και οι γονείς του. Ο πρίγκιπας χάνεται στο δάσος. Μόνο η αδερφή του μέσα από μια υπερβατική επίπονη αναζήτηση τον ξαναβρίσκει παίρνοντας πίσω τη σκιά του από το παράξενο κορίτσι που του την πήρε!

Τη σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία έχει κάνει η Αριστέα Κοντραφούρη.

Η ομάδα θεατρικού παιχνιδιού της Artogether λειτουργεί από το 2008 για νέους με αναπηρία. Εφαρμόζει ένα ελεύθερο πρόγραμμα μεταξύ θεατρικής έκφρασης, αφήγησης, κίνησης, αλλά και ζωγραφικής. Όταν κάποιες ιδέες και ασκήσεις ωριμάσουν και ανάλογα με τις δυνατότητες και τη διαθεσιμότητα της ομάδας, οι συναντήσεις καταλήγουν στη διαμόρφωση μιας παράστασης.

*Στη φωτογραφία, έργο της Φανής Βλαντωνοπούλου (Χωρίς τίτλο -ακρυλικά και ακουαρέλα σε ξύλο, 25x30 εκ.) από την έκθεση «Ταξιδεύοντας με την Τέχνη» που θα εγκαινιαστεί στις 6 Μαρτίου, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back