Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όχι οι καλύτεροι, αλλά μέσα στους κορυφαίους

Εικόνα του άρθρου Όχι οι καλύτεροι, αλλά μέσα στους κορυφαίους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2019, 16:29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Μπορεί να μην επιλέχθηκαν για βραβείο κατά την ετήσια ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), όμως τα κορυφαία για φέτος «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έλαβαν αρκετές ψήφους και κατέλαβαν με τα πληρώματά τους καλές θέσεις στην κατάταξη της κάθε κατηγορίας όσον αφορά στους καλύτερους αθλητές του 2019.

Την καλύτερη θέση, στην ψηφοφορία του ΠΣΑΤ για την κωπηλασία, πήρε το πλήρωμα της Τετρακώπου άνευ των Εφήβων με τον Λεωνίδα Παλαιοπάνο του ΝΟΙ και τους Γ. Πεταλωτίδη- Δ. Ζωγράφο- Θ. Λαπίκοφ , που πήραν ασημένιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το πλήρωμα κατετάγη πέμπτο στην ψηφοφορία, στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες όλων των αθλημάτων.

Ο Στέφανος Ντούσκος πήρε τη 13η θέση και ο Θανάσης Παλαιοπάνος με τον Γιάννη Καλανδαρίδη τη 10η, στην κατηγορία για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς.

Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους αθλητές του 2019 θα γίνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τα δύο τελευταία προπονητικά κοινόβια για φέτος. Ο ΝΟΙ συμμετέχει και στα δύο, με τους Στέφανο Ντούσκο και Θανάση Παλαιοπάνο και στο δεύτερο, στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, με το νεαρό Παύλο Φαϊτά, o οποίος διακρίθηκε φέτος τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τρία χρυσά μετάλλια όσο και στο Βαλκανικό με ένα χρυσό κι ένα χάλκινο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back