ΗΠΕΙΡΟΣ

«Ορίζοντες Ηπείρου»: «Εμφανιστείτε ή παραιτηθείτε»

Εικόνα του άρθρου «Ορίζοντες Ηπείρου»: «Εμφανιστείτε ή παραιτηθείτε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/01/2020, 14:53
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος Νικ. Σκουφά ετοιμάζεται για τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει δομή φιλοξενίας προσφύγων στις Σελλάδες Άρτας, και η περιφερειακή παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο ρίχνει το γάντι στην περιφερειακή αρχή, και δη στον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, και στον βουλευτή της ΝΔ Άρτας Γιώργο Στύλιο. «Κύριοι εμφανισθείτε ή παραιτηθείτε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Άρτας Στάθης Νάνος.

Η παράταξη αναφέρεται στα… πηγαινέλα της δομής φιλοξενίας προσφύγων τους τελευταίους μήνες από στρατόπεδο σε στρατόπεδο και από περιοχή σε περιοχή, για να καταλήξει η όλη υπόθεση στις Σελλάδες. Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» κατηγορούν την περιφερειακή αρχή και τον βουλευτή ότι «πλασάρουν το πρόβλημα σε έναν μικρό περιφερειακό Δήμο των 12 χιλιάδων περίπου κατοίκων. Στο Δήμο Νικολάου Σκουφά. Εκεί όπου το πολιτικό κόστος μετριάζεται λόγο του μικρού αριθμού ψηφοφόρων», όπως και ότι κανείς τους δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση πολιτών που έγινε το Σάββατο. 

«Οι κύριοι Στύλιος, Καχριμάνης και Ψαθάς, έχουν μια τελευταία ευκαιρία. Να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Δήμου Νικολάου Σκουφά, και να σταθούν αλληλέγγυοι στους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν. Να το κάνουν με ειλικρίνεια όμως. Κι όχι να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους» καταλήγει ο κ. Νάνος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3