ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Όλυ Τσουμάνη: «Η ίδια προσχηματική δικαιολογία…»

Εικόνα του άρθρου Όλυ Τσουμάνη: «Η ίδια προσχηματική δικαιολογία…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/08/2023, 16:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα χωριά της Παμβώτιδας δεν είχαν χτες νερό, λόγω έργων του ΔΕΔΔΗΕ, για τα οποία η ΔΕΥΑΙ, όπως ανέφερε η ίδια, δεν είχε ενημερωθεί. Η διακοπή νερού συνεχίστηκε και σήμερα, όπως προανήγγειλε χτες η ΔΕΥΑΙ.

Η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Όλυ Τσουμάνη δεν αποδέχεται ωστόσο τη δικαιολογία «φταίει η ΔΕΗ που κάνει έργα». «Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Η ίδια προσχηματική δικαιολογία επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια, κατ’ εντολή των πολιτικών προϊσταμένων της ΔΕΥΑΙ, επικαλούμενη ενίοτε ‘κεραυνούς και αστραπές’ που βγάζουν τη μήνη τους ‘σημαδεύοντας’ το δίκτυο ρεύματος που τροφοδοτεί το αντλιοστάσιο ή άλλες φορές τα έργα της ΔΕΗ τα οποία ‘περιέργως’, τελειωμό δεν έχουν» τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Και επιπλέον αναρωτιέται: «Ακόμη κι αν έχουν έτσι τα πράγματα και οι ζημιές στο ηλεκτρικό δίκτυο είναι συχνές, γεννιέται το ερώτημα: Πόσο εντέλει κοστίζει μια γεννήτρια που θα μπορούσε να τροφοδοτεί με ρεύμα το αντλιοστάσιο όταν υπάρχει βλάβη στο δίκτυο ηλεκτρισμού, για να μην μένουν ούτε στιγμή χιλιάδες δημότες χωρίς νερό;».

Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η ουσία του ζητήματος είναι αλλού «Η παρούσα Δημοτική Αρχή (όπως και οι προηγούμενες) έχουν πάρει ‘διαζύγιο’ από τα λαϊκά προβλήματα και τις ανάγκες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back