Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όλος ο ΠΑΣ σε αριθμούς, μέχρι τώρα

Εικόνα του άρθρου Όλος ο ΠΑΣ σε αριθμούς, μέχρι τώρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/12/2016, 17:47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα στατιστικά και οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά σίγουρα, μαρτυράνε ένα κομμάτι της. Έτσι και στον ΠΑΣ Γιάννινα, η παρουσία στις πρώτες πεντάδες αρκετών κατηγοριών, στα στατιστικά της σούπερ λίγκας, δείχνει ότι η ομάδα είναι πληθωρική και αποτελεσματική στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ είναι δεύτερος στις ασίστ με 11, πέμπτος στην αναλογία τελικών προσπαθειών-γκολ με 7,7, πέμπτος στα κλεψίματα με 331 και πέμπτος στις αποκρούσεις με 53.

Ο Πέδρο Κόντε ξεχωρίζει στα στατιστικά. Ο ισπανός επιθετικός έχει 6 γκολ και είναι 3ος στους σκόρερς, ενώ έχει καλή αναλογία στις τελικές-εύστοχες προσπάθειες (είναι στην 4η θέση). Ο Ζάιρο από την άλλη μοιράζεται την πρώτη θέση στον πίνακα λαθών με τον Μασούντ του Πανιωνίου, με 92.  

Κατά τα λοιπά, μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ βασίζεται στην εξής πεντάδα, που έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής: Μπέριος (1.132),  Κοζορώνης (1.018), Περιστερίδης (1.012), Τζημόπουλος (943) και Κόντε (861).  Τις περισσότερες ασίστ έχει δώσει ο Κοζορώνης και τις περισσότερες πάσες ο Γιάκος. Τα περισσότερα φάουλ σε αντιπάλους έχει κάνει ο Λίλα και τα περισσότερα κερδισμένα τα έχει ο Κόντε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back