Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Όλα καλά κι όλα ωραία με την κοινωφελή εργασία

Εικόνα του άρθρου Όλα καλά κι όλα ωραία με την κοινωφελή εργασία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/10/2020, 19:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Η προμήθεια όλων των υλικών για το εργοτάξιο έγινε έγκαιρα και ολοκληρώθηκε με τις αναπόφευκτες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις»: Αυτό υποστηρίζει το Δημαρχείο Ιωαννίνων, παρότι η παράταξη «Ενότητα Πολιτών» του Θωμά Μπέγκα σε πρόσφατη ανακοίνωσή της έκανε λόγο για μια δεύτερη προκήρυξη προμήθειας υλικών η οποία έγινε μόλις στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει επίσης ότι οι προσλήψεις των εργαζόμενων έγιναν με μεγαλύτερη καθυστέρηση, «καθυστέρηση την οποία είχε επισημάνει και είχε καυτηριάσει η δημοτική αρχή το προηγούμενο διάστημα», όπως τονίζει.

Κατά τα άλλα επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς εργασίας παρέχουν ήδη υπηρεσίες, απαντώντας στην κριτική της «Ενότητας Πολιτών» για εργαζόμενους χωρίς αντικείμενο δραστηριότητας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς σε δήλωσή σου σημειώνει ότι είναι δεκάδες τα σημεία όπου έχουν παρέμβει μέχρι στιγμής τα συνεργεία.

«Από το εργοτάξιο έχει καταρτιστεί πλήρης κατάλογος των προβλημάτων που υπάρχουν και έχουν ιεραρχηθεί προτεραιότητες. Πεζοδρόμια, πλακόστρωτα, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι είναι μεταξύ των πρώτων όπου γίνονται παρεμβάσεις. Ανάλογη ιεράρχηση έχει γίνει και στον τομέα του πρασίνου. Με το μόνιμο προσωπικό των υπηρεσιών το οποίο είναι ελάχιστο και με τους εργαζόμενους της κοινωφελούς παρεμβαίνουμε καθημερινά. Η προσφορά των εργαζομένων από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας είναι τεράστια και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω για την προθυμία και την συνεργασία», τόνισε ο κ. Παππάς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back