δεη πισω tc1
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΟΚΠΑΠΑ: Voucher με προβλήματα…

Εικόνα του άρθρου ΟΚΠΑΠΑ: Voucher με προβλήματα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/08/2023, 21:31
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο  ΟΚΠΑΠΑ καλεί τους ωφελούμενους – κατόχους voucher που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, ότι πρέπει να καταθέσουν το voucher από Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρες από 07:30 π.μ. έως και 15:00 μ.μ. στον 2ο Παιδικό Σταθμό στην Πλατεία Πάργης.

Από Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρες από 08:30 π.μ. έως και 14:30 μ.μ., η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους θα συνεχιστεί στην Διεύθυνση των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών,  Αβέρωφ 6,  2ος Όροφος.

Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο ΚΔΑΠμεΑ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Εθνικής Αντιστάσεως 6 στα Καρδαμίτσιακαι ώρες από 9:00 π.μ έως και 16:00μ.μ.

Ωστόσο, η διαδικασία αιτήσεων για τα vouchers έχει και φέτος προβλήματα. Αρκετοί γονείς είδαν τις αιτήσεις τους να απορρίπτονται από το (διαλειτουργικό) σύστημα ως ελλιπείς, παρότι κατά τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών ενημερώθηκαν ότι ο φάκελός τους είναι πλήρης.

Οι υπηρεσίες του ΟΚΠΑΠΑ είναι ενήμερες και απαντούν σε σχετικές διαμαρτυρίες ότι το πρόβλημα θα λυθεί έγκαιρα.

Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα κάτωθι:

  • ΑΜΚΑ Παιδιού / ΑΜΚΑ Νομίμου Εκπροσώπου
  • ΑΦΜ Αιτούντος
  • Διεύθυνση Κατοικίας
  • Τηλέφωνο
  • Email
  • Δ.Ο.Υ

Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών – νηπίων θα γίνει σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.

Τα αποτελέσματα των εγγραφών μέσω του Δήμου, θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου, έπειτα από έλεγχο των αιτήσεων και θα αναρτηθούν στο site του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» (www.okpapa.gr)  και σε κάθε Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back