Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

OKΠΑΠΑ: Πώς θα γίνουν οι εγγραφές με voucher

Εικόνα του άρθρου OKΠΑΠΑ: Πώς θα γίνουν οι εγγραφές με voucher
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2022, 17:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Aπό 31 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις για τους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς από τους ωφελούμενους-κατόχους voucher (αύριο Τρίτη, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ, οι δηλώσεις από 31 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου, θα γίνονται από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα στον 2ο παιδικό σταθμό στην πλατεία Πάργης.

Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το απόγευμα, η  κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους θα συνεχιστεί στη Διεύθυνση των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών,  Αβέρωφ 6,  2ος Όροφος.

Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο ΚΔΑΠμεΑ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (Εθνικής Αντιστάσεως 6, στα Καρδαμίτσια), από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Για τη διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα κάτωθι:

ΑΜΚΑ Παιδιού / ΑΜΚΑ Ωφελούμενου

ΑΦΜ Ωφελούμενου

Διεύθυνση Κατοικίας

Τηλέφωνο

Email

Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών-νηπίων θα γίνει σύμφωνα με τη σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back