Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΟΚΠΑΠΑ: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές»

Εικόνα του άρθρου ΟΚΠΑΠΑ: «Απαράδεκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2023, 00:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Zημιές και φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στον αύλειο χώρο του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Ιωαννιτών, στην περιοχή της Κιάφας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί ένα τέτοιο δυσάρεστο περιστατικό στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ). Όπως επισημαίνει, έχει κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων.

«Ο ΟΚΠΑΠΑ θεωρεί απαράδεκτες και επικίνδυνες τέτοιου είδους συμπεριφορές σε μια δομή που δέχεται καθημερινά βρέφη και νήπια και δυσχεραίνεται η λειτουργία της. Λυπούμαστε ιδιαίτερα για το περιστατικό διότι η καταστροφή δημόσιας περιουσίας, δείχνει κυρίως την έλλειψη παιδείας και την αντικοινωνική συμπεριφορά, των ατόμων που προκαλούν τέτοιου είδους φθορές. Το πρόβλημα αυτό είναι βαθιά κοινωνικό και πιστεύουμε ότι θα λυθεί εάν συμβάλλουν και οι οικογένειες αυτών των παιδιών με τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους και την απασχόλησή τους σε δημιουργικές και χρήσιμες δραστηριότητες» καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back