ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι Σουηδοί και η ποδηλατική... Ήπειρος

Εικόνα του άρθρου Οι Σουηδοί και η ποδηλατική... Ήπειρος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2016, 17:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα ταξίδι εξοικείωσης στην Ήπειρο για σουηδούς επαγγελματίες του τουρισμού διοργανώνει το Σουηδικό Τουριστικό γραφείο Θεματικού Τουρισμού Trawell, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, από τις 3 έως τις 10 Οκτωβρίου.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν στοχευόμενες εκδηλώσεις και δραστηριότητες ώστε να αναδειχθεί ο προορισμός της Ηπείρου σαν προορισμός κατάλληλος για θεματικό τουρισμό. Οι 15 σουηδοί επισκέπτες προέρχονται από τον χώρο του αθλητικού τουρισμού, της αθλητικής και επαγγελματικής Ποδηλασίας. Μαζί τους θα είναι επαγγελματίες αθλητές καθώς και κατασκευαστές και διανομείς αθλητικών ποδηλάτων σε όλη τη Σουηδία. Ο σκοπός της επίσκεψής τους είναι να γνωρίσουν τις δυνατότητες που τους παρέχονται από τη περιοχή για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Στόχος είναι από το 2017 η Ήπειρος να γίνει ένας προορισμός για τους Σουηδούς που επιζητούν αυτού του είδους των διακοπών αλλά και η διοργάνωση διεθνών αγώνων ποδηλασίας.

Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας, οι φιλοξενούμενοι θα καλύψουν μεγάλες αποστάσεις με τα ποδήλατά τους στο Ζαγόρι, στα Τζουμέρκα, στην Πάργα, στα Γιάννενα και στο Μέτσοβο.

Παράλληλα θα επισκεφθούν μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Να σημειωθεί πως το γραφείο Trawell δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή της Μεσσηνίας με αυξητικό αριθμών τουριστών κάθε χρόνο και η Ήπειρος είναι η δεύτερη περιοχή που σκοπεύει να αναπτυχθεί και να δώσει έμφαση τα επόμενα χρόνια. Οι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Epirus Palace Hotel & Conference Center που είναι και χορηγός του ταξιδιού.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back