ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oι Opera Chaotique παίζουν για τις γυναίκες

Εικόνα του άρθρου Oι Opera Chaotique παίζουν για τις γυναίκες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2018, 22:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Opera Chaotique έρχονται στο Θέατρο «Έκφραση» (Αραβαντινού 14) την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 21:15, με μια παράσταση-φόρο τιμής στις γυναίκες. «Γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο» είναι ο τίτλος της παράστασης του εκκεντρικού ντουέτου, του Γιώργου Τζιουβάρα (Tenorman) στη φωνή, στην αφήγηση και στο πιάνο και του Χρήστου Κουτσογιάννη (Voodoo Drummer) στα ντραμς. Μαζί τους η χορεύτρια Ευδοξία Τσιώνη και η ηθοποιός Χρυσάνθη Παπαγεωργίου.

Το δισκογραφικό ντεμπούτο των Opera Chaotique έγινε το 2012 με το άλμπουμ «Death of the Phantom of the Opera», που απέσπασε πολύ καλές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2014 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο «BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man», που αποτελείται από μελοποιημένα ποιήματα του Charles Bukowski και έχει τη μουσική συμβολή του θρύλου των μπλουζ Louisiana Red και του εκκεντρικού frontman των Tiger Lillies, Martyn Jacques. Φέτος ήδη ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ «Muses of the Damned Artists» με τη συμμετοχή του θρυλικού σαξοφωνίστα Alex Foster, Adrian Stout των Tiger Lillies, Μίλτο Πασχαλίδη, Marc Collin των Nouvelle Vague, Vinicio Capossela και άλλων σπουδαίων μουσικών. Για περισσότερες πληροφορίες:www.operachaotique.com.

To εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και 8 ευρώ στην προπώληση (στο βιβλιοπωλείο Αναγνώστης). Κρατήσεις: 26515 54505 & 6978047081.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back