Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Μικρές ώρες» για όλες τις ώρες

Εικόνα του άρθρου Οι «Μικρές ώρες» για όλες τις ώρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2021, 14:09
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Περικλής Μπουλουχτσής (Ομμα, Κεφάλαιο 24 και πολλά ακόμα άλλα), έχει καινούργια δουλειά, τις «Μικρές ώρες».

Κυκλοφορεί σε cd από την Κ.24, Εταιρεία Περιορισμένης Ορατότητας και εντάσσεται στον κύκλο «Chapter 24 '80ties Side Projects Vol.1».

Είναι το πρώτο cd της σειράς που παρουσιάζει την παράπλευρη και κατά μόνας δραστηριότητα των τριών βασικών μελών του κεφαλαίου 24 κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80 που μέχρι σήμερα παρέμενε ανέκδοτη».

Δύο ακόμη projects των mid 80s αναμένεται να κυκλοφορήσουν με υλικό των Αντώνη Λιβιεράτου και Βαγγέλη Μπουλουχτσή αντίστοιχα, ενώ ακόμη ένα (Hobbit - Behind That Fog) έχει ήδη κυκλοφορήσει ως digital EP στο bandcamp (hobbit-gr.bandcamp.com).

Οι «Μικρές ώρες» περιέχουν 17 οργανικά και 2 κομμάτια με φωνητικά, τα οποία γράφτηκαν σε τετρακάναλο κασετόφωνο τον χειμώνα του 1987-88 στην Αθήνα από τον Περικλή Μπουλουχτσή.

«Πρώιμες ambient ηχητικές εικόνες, experimental/psychedelic διαδρομές και σουρεαλιστικά ηχητικά περιβάλλοντα, σαν ένα σάουντρακ μιας νοερής ακολουθίας γεγονότων και καταστάσεων που αναπτύσσονται και ολοκληρώνονται ωρολογιακά κατά τις μικρές ώρες μιας ανήσυχης ολονυχτίας» περιγράφει ο ίδιος ο Π.Μπ.,  οποίος έχει παίξει όλα τα όργανα του δίσκου και φυσικά, από την κιθάρα του.

Ψηφιοποίηση κασετών: Γιάννης Χριστοδουλάτος, Δημήτρης Καραγεώργος, restoration / mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος @ sweetspot, Athens, φωτογραφία εξωφύλλου: Άγγελος Σακκάς, γραφιστική επιμέλεια, Κώστας Σωτηρόπουλος.

Glass mastering, εκτύπωση cd & digipack: monotype pressing (Pol).

Το CD είναι διαθέσιμο για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα μέσω του Beatnikstore.gr

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μέσω email στο ommamusicglobe@yahoo.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα του Βαγγέλη Μπουλουχτσή, στο facebook.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back