Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι ληστές ήταν τέσσερις…

Εικόνα του άρθρου Οι ληστές ήταν τέσσερις…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2020, 15:02
ΗΠΕΙΡΟΣ

Υπόθεση ένοπλης ληστείας που έγινε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 47χρονου, τον Σεπτέμβριο του 2018, στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 25, 26, 22 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαραχτήρα για –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, μετά τα μεσάνυκτα, τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφού παραβίασαν την είσοδο 1ου ορόφου επιχείρησης, μπήκαν στο χώρο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν την 21χρονη κόρη του ιδιοκτήτη και πήραν από ντουλάπι το χρηματικό ποσό των 14.800-ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι φυσικοί αυτουργοί της ληστείας ήταν ο 21χρονος και οι δύο 26χρονοι ενώ ο 25χρονος ημεδαπός ήταν ο ηθικός αυτουργός, ο οποίος είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τη ληστεία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back