Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Καναδοί ξανάρχονται, στην Παμβώτιδα

Εικόνα του άρθρου Οι Καναδοί ξανάρχονται, στην Παμβώτιδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2017, 17:29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Η εθνική ομάδα κωπηλασίας του Καναδά επιθυμεί να ξαναέρθει για προετοιμασία στα Γιάννενα, όπου είχε φιλοξενηθεί το καλοκαίρι από το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων. Η Καναδική Κωπηλατική Ομοσπονδία με έγγραφό της προς την ΕΚΟΦΝΣ και το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων κάνει γνωστό ότι προτίθεται να επιστρέψει για προπονήσεις στα Γιάννενα το επόμενο καλοκαίρι, με ενισχυμένη μάλιστα αποστολή. Αυτή τη φορά σκοπεύει να παραμείνει στην πόλη το διάστημα 24 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου προκειμένου οι διεθνείς αθλητές της να προπονηθούν στον κωπηλατικό στίβο της Παμβώτιδας ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 2018 που θα διεξαχθεί στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Η Καναδική αποστολή θα αποτελεί από 45 περίπου άτομα, αθλητές, προπονητές και συνοδευτικό προσωπικό.

Η διοίκηση του ΝΟΙ εκφράζει τη χαρά και ικανοποίησή της για την απόφαση της Καναδικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας να ξαναστείλει αποστολή το επόμενο καλοκαίρι στα Γιάννενα για προπονητικό camp. «Η ικανοποίηση των Καναδών από τη φετινή διαμονή τους στην πόλη μας υπήρξε αποτέλεσμα άψογης συνεργασίας και συνδυασμένης δουλειάς τόσο από πλευράς του Ν.Ο.Ι., ιδιαίτερα των μελών του Δ.Σ. Αντώνη Καραπέτσου και Εβελίνας Ασπιώτη, που επωμίστηκαν τη σχετική ευθύνη, όσο και από τον Δήμο Ιωαννιτών, κυρίως από τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Στέφανο Ζέρβα, αλλά και από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπό της Στάθη Σιούτη» αναφέρει στην ανακοίνωση. Στόχος της διοίκησης, είναι «η ανάπτυξη των κωπηλατικών εγκαταστάσεων και υποδομών του ΕΑΝΚΙ, ώστε η πόλη να είναι σε θέση σύντομα να φιλοξενεί ακόμα περισσότερες αθλητικές αποστολές απ’ όλο τον κόσμο». Επίσης, ευχαριστεί και τον υπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.

Ήδη, οι εγκαταστάσεις έχουν μπει σε μια νέα φάση από πέρυσι και την επιστροφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (της β΄ φάσης), στην Παμβώτιδα, αλλά και το Πανευρωπαϊκό Νέων του 2019.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back