Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι δύο ηπειρώτες υφυπουργοί…

Εικόνα του άρθρου Οι δύο ηπειρώτες υφυπουργοί…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2021, 14:59
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δύο ηπειρώτες υφυπουργούς περιλαμβάνει το νέο κυβερνητικό σχήμα: τον βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο και τον βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργο Αμυρά.

Ο κ. Αμυράς αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος. Είναι η πρώτη φορά που καλείται να δοκιμαστεί σε ένα σημαντικό πόστο. Αν και ο ίδιος έχει καλλιεργήσει ένα φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ, δεν το έχει επιβεβαιώσει με πολιτικές κινήσεις. Η κυβερνητική πολιτική σε θέματα περιβάλλοντος είναι ξεκάθαρη, σαφής και «σκληρή», και ο κ. Αμυράς είναι πια υφυπουργός, με πολλά περιβαλλοντικά θέματα να είναι ανοιχτά στην Ήπειρο…

Ο κ. Στύλιος δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει θέση υφυπουργού. Επί κυβέρνησης Σαμαρά ήταν υφυπουργός Παιδείας. Μια θέση που διατήρησε όμως μόνο για δύο μήνες, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2014. Οδηγήθηκε σε παραίτηση μετά τη φράση «εσείς θέλετε Κασιδιάρη» που είπε στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης στη Βουλή.

Ο κ. Στύλιος (με σπουδές στα πληροφοριακά συστήματα), αυτή τη φορά, αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού αρμόδιου για ειδικά ψηφιακά έργα και για το κτηματολόγιο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back