ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Οι ανεμβολίαστοι τρώνε… πιο γρήγορα

Εικόνα του άρθρου Οι ανεμβολίαστοι τρώνε… πιο γρήγορα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/10/2021, 19:44
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Μια μάλλον ατυχή παρέμβαση στα προγράμματα σίτισης έγινε στο πανεπιστημιακό εστιατόριο, στη Δουρούτη: Το ωράριο για ανεμβολίαστους-ες φοιτητές-τριες για το γεύμα έγινε από τις 11.30 ως τις 12.30 και το δείπνο από 17.30 ως τις 18.30.

Εν ολίγοις, εκτός από ό,τι εκτίθενται σε κινδύνους έτσι και αλλιώς, απουσία εμβολίου (δεν διευκρινίζεται αν ισχύει και για όσους-ες δεν μπορούν να εμβολιαστούν για υγειονομικούς λόγους), θα πρέπει να τρώνε… νωρίτερα και πιο γρήγορα.

Για εμβολιασμένους-ες τα αντίστοιχα προγράμματα είναι τα κανονικά: 12.30-15.00 γεύμα και 18.30-21.00 δείπνο.

Χτες, η ΕΑΑΚ Ιωαννίνων έκανε παρέμβαση ενάντια στην απόφαση αλλαγής ωραρίου, κατηγορώντας την πρυτανεία ως υπεύθυνη για την απόφαση.

Στην ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι η λέσχη σταμάτησε να δίνει φαγητό σε πακέτο.

«Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγίνουν τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα και οι διαχωρισμοί, με κύρια ευθύνη της πρυτανείας και σε περίπτωση που δεν παρθούν οριστικά τα μέτρα αυτά πίσω, θα είμαστε κάθε μέρα στο χώρο της λέσχης και θα αγωνιζόμαστε για την ισότιμη πρόσβαση των φοιτητών στη σίτιση» αναφέρει η ΕΑΑΚ στην ανακοίνωσή της. Ζητάει επίσης να αξιοποιηθούν όλοι οι χώροι του φοιτητικού εστιατορίου, με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗ
ΠΡΟΣ κ.ΤΣΑΝΤΙΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΓΥΕΙΣ!ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΡΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΑΑΚ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back