Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές

Εικόνα του άρθρου Οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2017, 20:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τις παρεμβάσεις που έγιναν τον τελευταίο καιρό ή που συνεχίζουν να γίνονται σε πεζοδρόμια και δρόμους, καταγράφει σε ανακοίνωσή του το Δημαρχείο, προβάλλοντας τη δουλειά του Τμήματος Συντήρησης Έργων και Πολιτικής Προστασίας, του εργοταξίου δηλαδή. Οι παρεμβάσεις αυτές, όπως υπογραμμίζεται και στην ανακοίνωση, έγιναν με τη συμβολή των οκταμηνιτών (μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας)

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Καταρχάς, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων και πλακοστρώσεων στις οδούς: Γιοσέφ Ελιγιά, Μιχαήλ Αγγέλου, Χαριλάου Τρικούπη, Γαριβάλδη, Νεοπτολέμου, Θανάση Βάγια (Κάστρο), Άνω Πλατεία Νεοχωρόπουλου, Ανατολική Πύλη Κάστρου & Μ. Οικονόμου, Μετσόβου, Καλιάφα, Αράπη και στο πάρκο που βρίσκεται στο τρίγωνο Ακαδημίας, Καλιάφα & Αράπη.

Συνεχίζονται δε οι εργασίες αποκατάστασης στο πλακόστρωτο στις οδούς Διονυσίου Φιλοσόφου (Παραλίμνιο) και Μ. Οικονόμου (Κάστρο), ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων στις οδούς Χρ. Κατσάρη, Εθνικής Αντιστάσεως και Κύργιου.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων στην περιοχή του Μώλου από τα καραβάκια έως την πλατεία Μαβίλη και οι εργασίες απότμησης πεζοδρομίων για διέλευση ατόμων με αναπηρία σε κεντρικούς δρόμους. Τέλος, γίνονται εργασίες τσιμεντοστρώσεων, χαλικοστρώσεων, αποκατάσταση λακκουβών, ελαιοχρωματισμών, αντικατάστασης φθαρμένων παγκακιών και ξυλουργικών, υδραυλικών και σιδηρουργικών εργασιών σε δημοτικά ακίνητα και σχολικά κτίρια.


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back