ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι αλλαγές που θα γίνουν στις ιστοσελίδες του Δήμου Ιωαννιτών

Εικόνα του άρθρου Οι αλλαγές που θα γίνουν στις ιστοσελίδες του Δήμου Ιωαννιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2024, 09:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια εύλογη ερώτηση έκανε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Ιωαννιτών, Δημήτρης Παπαγεωργίου, σχετικά με τις τρισδιάστατες απεικονίσεις χώρων όπως το αρχοντικό Ισμήνης Τζαβέλα, η Δημοτική Πινακοθήκη και το αρχοντικό Καλούδη.

Ο κ. Παπαγεωργίου ρώτησε, στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, γιατί έχουν φύγει από το site του Δήμου οι τρισδιάστατες ξεναγήσεις.

Καταρχάς, μια επίσκεψη στο σύνδεσμο, υποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι μάλλον… συνδρομητικό, καθώς το ψηφιακό υλικό είναι σε διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία λειτουργεί με συνδρομή. Όταν αυτή λήξει, το υλικό «κατεβαίνει».

…και συνήθως, όπως συμβαίνει στον Δήμο Ιωαννιτών τους τελευταίους μήνες, αυτά τα ζητήματα υπάγονται στο πρόβλημα που προκάλεσε η καθυστέρηση ψήφισης του προϋπολογισμού, που η προηγούμενη δημοτική αρχή αρνήθηκε να εγκρίνει με τη λογική ότι δεν θα τον διαχειριστεί αυτή.

Αυτό περίπου περιέγραψε στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Θωμάς Γιωτίτσας. Είπε δηλαδή ότι υπάρχουν λειτουργίες σε «προσωρινή αναστολή» και ότι είναι θέμα της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Γιωτίτσας περιέγραψε και τις αλλαγές στις ιστοσελίδες του Δήμου:

Θα λειτουργεί μια κεντρική ιστοσελίδα, του Δήμου Ιωαννιτών στο Ioannina.gr, η οποία (όχι στην τωρινή της μορφή, αλλά ανανεωμένη, κάτι που σίγουρα χρειάζεται...) θα απορροφήσει το pkdi.gr του Πνευματικού Κέντρου και άλλες ιστοσελίδες.

Πλην αυτής, θα υπάρχουν αυτόνομες ιστοσελίδες για την τουριστική προβολή και το σπήλαιο Περάματος.

Τέλος, θα γίνουν άλλα δύο sites για τη διαχείριση αδέσποτών και για τις 100 ουδέτερες κλιματικά πόλεις, που θα συνδεθούν με την κεντρική ιστοσελίδα.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back