Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οδυνηρή ισοπαλία…

Εικόνα του άρθρου Οδυνηρή ισοπαλία…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/02/2023, 23:59
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να πάρει στην έδρα του ένα ματς, στο οποίο έπρεπε να νικήσει οπωσδήποτε. Έμεινε στο 0-0 με τον Ιωνικό και η κούρσα της αποφυγής υποβιβασμού, συνεχίζεται.

Το ματς ξεκίνησε με βράβευση του Χουάν Μοντές από τον ΠΑΣ και τον αρχηγό του, Νώντα Παντελάκη.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μοιρασμένο παιχνίδι, αλλά με τη μεγάλη ευκαιρία να είναι για τον ΠΑΣ: Στο 42’, ο Μπάλαν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χουτεσιώτη, μετά από τακουνάκι του Παμλίδη στον Σορία και γύρισμα στον φορ του ΠΑΣ.

Στην επόμενη φάση τραυματίστηκε ο Παμλίδης και αντικαταστάθηκε.

Ο Σορία είχε συμμετοχή και την προηγούμενη καλή φάση του ΠΑΣ, στο 10’, όταν γύρισε στον Ριένστρα και το σουτ εκείνου, σταμάτησε στα σώματα των παιχτών του Ιωνικού.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλή στιγμή για τον Ιωνικό στο 47’: Σέντρα του Μύγα, «γεμάτη» κεφαλιά του Καμπράλ, αλλά ο Σούλης αντέδρασε σωστά.

Η συνέχεια ήταν για τον ΠΑΣ: Στο 61’ ο Μπάλαν αστόχησε μόνος μπροστά στο τέρμα, στο 66’ σούταρε άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Αλεξίς Ρομαό του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΣ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

Στο 86’ επέστρεψε και ο Λεό, ο οποίος ήταν τραυματίας.

Στο 90’ ο Μπακαδήμας σούταρε από μακριά, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε. 

Στην εκπνοή του αγώνα, ο ΠΑΣ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Τζίμα. Λίγο νωρίτερα, το VAR δεν επιβεβαίωσε πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Έτσι, το ματς έμεινε στο 0-0.


Η βαθμολογία στην «ουρά»:

10. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21 (22 ματς)

11. ΟΦΗ 20 (21 ματς)

12. ΙΩΝΙΚΟΣ 16 (22 ματς)

13. Λεβαδειακός 12 (21 ματς)

14. Λαμία 8 (21 ματς)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back