ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οδ. Πότσης: Παραίτηση μετά από καταγγελία για παρενόχληση

Εικόνα του άρθρου Οδ. Πότσης: Παραίτηση μετά από καταγγελία για παρενόχληση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/07/2023, 12:15
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από χτες Κυριακή υπήρχε η φήμη για καταγγελία εις βάρος του αντιπεριφερειάρχη Οδυσσέα Πότση, για παρενόχληση.

Σήμερα Δευτέρα, η φήμη επιβεβαιώνεται με την παραίτηση του κ. Πότση.

Ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Πότση, μετά τη σε βάρος του καταγγελία από απασχολούμενη στο ιατρείο του. 

Η Περιφέρεια Ηπείρου στην ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι ο κ. Πότσης στην έγγραφη παραίτησή του, αναφέρει ότι πρόκειται «ψευδή, αήθη και συκοφαντική σε βάρος του κατηγορία και οι υπόλογοι θα δώσουν λόγο στην ελληνική δικαιοσύνη». 

Η Περιφέρεια στην ανακοίνωσή της, καταλήγει ότι «σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις».

Ο κ. Πότσης είναι από τα δυνατά στελέχη της περιφερειακής αρχής Ηπείρου, επί χρόνια συνοδοιπόρος του κ. Καχριμάνη και ένας από τους περιφερειακούς συμβούλους που εκλέγονται στις πρώτες θέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
CHRYSANTHOS SICHLIMIRIS
Η Περιφέρεια στην ανακοίνωσή της, καταλήγει ότι «σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις».και πολύ σωστά πράττει ο κ. Περειφεριάρχης, μόνο που το τεκμήριο αθωότητος το ξέχασε στο συμβάν με τη συμπλοκή και την ενέδρα που έστησαν οι οπαδοί του ΠΑΣ και βγήκε και κατηγορούσε ορυόμενος για τους ...γαύρους δολοφόνους.....ευτυχώς μίλησαν και θα μιλήσουν στις δικαστικές αίθουσες τα βίντεο που αποδεικνύουν την αλήθεια ....όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά κύριε Αλέκο μας για να τα έχουμε καλά με του οπαδούς καταδικάζοντας άλλους....νισάφ' πια ....
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back