Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΕΔ: Προσωρινοί πίνακες για 1.639 θέσεις εργασίας

Εικόνα του άρθρου ΟΑΕΔ: Προσωρινοί πίνακες για 1.639 θέσεις εργασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/09/2017, 23:00
ΕΛΛΑΔΑ


Οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων για 1.639 άνεργους του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε υπηρεσίες Α’ Υποδοχής Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών – Β’ κύκλος, αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη στη διαδικτυακή πύλη του του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα».

Επίσης στην ίδια ενότητα βρίσκονται και οι προσωρινοί πίνακες επιλαχόντων και αποκλειόμενων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργασίμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 10η πρωινή έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή. 

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 της 15ης Σεπτεμβρίου προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπάλληλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους με τους ακολούθους τρόπους:

Από το Μητρώο Ανέργων μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται για το λόγο που αποκλειστήκαν, από τον Πίνακα Αποκλειόμενων.

Όλοι οι προσωρινοί πίνακες στα αρχεία που ακολουθούν: 

Προσωρινός πίνακας επιτυχώντων.xls

Προσωρινός πίνακας επιλαχόντων.xls

Προσωρινός πίνακας αποκλεισμένων.xls


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back